Geboren in Vlissingen, 1970, wonend in Middelburg. Moeder van twee jong volwassenen en bonusmoeder van nog eens twee. Lief en ik gaan graag naar de boot, een heerlijk rustpunt in ons huishouden. Hoewel, rustpunt… één boot is zeilen, twee is een wedstrijd!

Ik ben een échte stapelaar: MAVO – HAVO – HEAO CE en daarna heel veel cursussen en opleidingen via of voor het werk. In tegenstelling tot in mijn puberteit, vind ik leren tegenwoordig wél leuk en ik ontwikkel me dan ook graag verder.

Mijn Master of Business Administration heb ik afgerond in maart 2020. Van de afsluitende thesis is een whitepaper gemaakt, ook op deze site te vinden.

Ik heb verzekeringen verkocht, ben intercedente geweest, heb een vestiging van een uitzendbureau opgezet, heb een schuldsaneringsproject ondergebracht bij Algemeen Maatschappelijk Werk, en ben als jonge moeder als zij-instromer in het mbo onderwijs terecht gekomen.
Na een paar jaar heb ik samen met mijn toenmalige echtgenoot een jachtwerf gedraaid: hij was de commerciële man, ik was van de cijfermatige kant. Leuk, maar samen met je partner geen bedrijf beginnen, nog geen theeschenkerij!

Daarna was ik projectleider voor de invoering van Taal en Rekenen in het mbo, en daarna ben ik weer docente geworden, nu met kwaliteitszorg als aandachtsgebied. Ik heb lesmethodes ontwikkeld en ben intern auditor geweest.

Als schrijfster heb ik twee boeken geschreven en jaren columns voor het maandblad Zeilen. Voor hen schrijf ik af en toe nog stukken met een human interest insteek, zoals over de lol van het zomeravondzeilen, varen van 8 tot 80, en over werken in de watersport. Vanaf september 2020 schrijf ik ook voor het tijdschrift Motorboot. Leuk om mijn hobby (schrijven) met mijn andere hobby (watersport) te combineren!

Ik ben beschikbaar voor uitdagingen op beleidsmatig en bestuurlijk gebied. Daarbij combineer ik een brede algemene ontwikkeling met een sterk cijfermatig en analytisch inzicht. Resultaatgericht en betrokken zijn mijn kernwaarden. Neem gerust eens contact op!